TwoCards

TwoCards er et relativt nytt kredittkort. Det er Eika Kredittbank AS som står bak kortet. Denne banken er en del av Eika Gruppen, og tilbyr finansieringsløsninger for bedrifter og private. Det gjør de blant annet via samarbeid med over 70 lokale banker landet over.

Kredittkort med reiseforsikring

TwoCards kan tilby deg en øvre kredittgrense på kr 100 000. Når du søker om kredittkort foretar banken en kredittvurdering på deg. Kommer du dårlig ut på denne vurderingen vil banken sette kredittgrensen lavere. Det er 45 dager rentefri periode for benyttet kreditt. TwoCards kommer med to forsikringer inkludert. En reise – og avbestillingsforsikring og en for ID-tyveri. Vær oppmerksom på at reise – og avbestillingsforsikringen bare gjelder om minimum 50% av reisen betales med kortet. Vilkår for forsikringene og dekningsgrad finner man på hjemmesiden. Du holder enkelt oversikt over brukt kreditt og kostnader med TwoCards egen App for Android eller iPad/iPhone.

Kostnader ved bruk

Dette er et kredittkort som ikke koster noe å skaffe seg, og det er heller ingen årsgebyrer. Varekjøp er gratis, men kontantuttak koster ekstra. Tar du ut kontanter i minibank vil det komme til gebyrer. Det koster kr 35 i gebyr pluss 1% av uttakssummen. Vær oppmerksom på at uttak over skranke i bank har et gebyr på kr 75 + 1%. Bruk av kortet i utlandet medfører 1,75% i valutapåslag. Klarer du ikke betale all benyttet kreditt innenfor den rentefrie perioden begynner renten å løpe. Pr i dag viser bankens egne eksempler at effektiv årlig rente er 21,37% (kr 12 000 betalt over 12 mnd).

TwoCards fordelsprogram

Det er mange fordeler å hente ved bruk av TwoCards. En av disse er at du får tilgang til 910 flyplasslounger verden over. Reiser du mye vil det også være en fordel, at du kan benytte en hotellportal for å kunne innhente de laveste prisene på overnatting. Du vil også kunne benytte en egen leiebilportal. Betal med ditt kredittkort og få opptil 10% rabatt. Eika har også et utbredt samarbeid med en mengde nettbutikker og butikker. Du drar nytte av disse fordelene via Eika Dealpass. TwoCards hjemmeside er til enhver tid oppdatert på hvilke fordeler du har tilgang til.

Slik får du TwoCards

Det er enkelt å søke om dette kredittkortet. Gå inn på TwoCards egen hjemmeside, og fyll inn søknadskjemaet. Vær oppmerksom på at du må være kunde hos Eika Kredittbank eller en av bankene de samarbeider med for kredittkort. Er du usikker på om dette gjelder din bank finner du en full oversikt på Eika Kredittbanks hjemmeside.